Akvárium kivitelezés egyedi igény szerint

 

Vállaljuk édesvízi akváriumok, tengeri korallszirtes akváriumok építését és telepítését, folyamatos karbantartását.

 

Megrendelőink nem csak akváriumot vásárolnak, hanem olyan komplett megoldást, ahol a szakértelem és az esztétika párosul a víz alatti élet szeretetével.

 

 

Akvárium kivitelezés egyedileg:

 

Az Ön igényéhez szabottan, elképzelései szerint épített és kivitelezett akvárium árai is egyediek, talán nem is létezik két egyforma megoldás. Ezért cégünk a helyszíni felmérést követően egyedi árajánlatot készít Önnek vagy cégének. A megrendelőknek más és más halfajok, növények tetszenek ezért a tényleges berendezést a megrendelővel egyeztetjük. Ennek figyelembe vételével készül el a végleges árajánlat.

 

Az ajánlat a következőkből tevődik össze:

  • kivitelezés munkadíja: a felméréstől a kivitelezésig felmerült munkák ellenértéke
  • a felhasználandó eszközök, anyagok árai: így például az akváriumi élet fenntartásához szükséges technikai eszközök, szűrés, világítás, és természetesen az akvárium üveg medencéje
  • az adott akvárium berendezésének, dekorációjának és élővilágának költsége
Tengeri akvárium kivitelezési tapasztalatainkra építve az akvárium teljes automatizálását is vállaljuk, a villanyszerelési munkákkal együtt.
Beszállítóink nagy nemzetközi márkák, a beszerelt technikai eszközök garantáltan kipróbáltak és garanciával rendelkeznek.
Amennyiben megrendelőnk nem rendelkezik asztalos szakemberrel, úgy partnerünket bevonva segítünk a minőségi kivitelezés megvalósulásában az igényeknek megfelelően.
 
 
Szerződéskötés esetén a teljes vállalási díj 50 %-a fizetendő, majd a beüzemeléskor a fennmaradó rész, az élőlények árának levonásával. Az élővilág telepítése külön fizetendő.
A kivitelezés ideje függ annak bonyolultságától, általánosságban 15 munkanapon belül kiépítésre kerül megrendelőnk akváriuma.

 

Alkategóriák

Top

Kapcsolat

Cím:
1173 Budapest,  Csabai út 21.
Magyarország

Telefon:
+36 30 55 22 660

E-mail:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Fizetési módok

 

payment methods2